CPM

CPM.biz banner

emag

marți, 19 octombrie 2010

Castig online cu site-uri PPC sau PTR

             
         Ai vrut sa faci bani usor si confortabil? Navighezi pe internet chiar acum,utilizând computerul câteva ore în fiecare zi, deci de ce nu veti folosi o parte din acest timp pentru propria dvs. sanatate financiara? Nu e nimic mai bine decât a face bani in confortul de acasa folosind propriul computer, online. Exista o multime de variante si site-uri web care ofera aceasta oportunitate, acest site va va ghida prin aceasta afacere, prezentând doar metodele cele mai viabile si ajutându-va cu toate informatiile, ghiduri si sfaturi ce trebuie sa stii pentru a începe a face bani online, cu putin sau nici o investitie.
       


   CE SUNT "PPC" RESPECTIV "PTR"


- PPC-paid to click (platit pentru a da click)


- PTR-paid to read (platit pentru a citi reclame)




 PPC-ul si
PTR-ul sunt


 cele mai eficiente metode depublicitate pe Internet, inregistrand un raport avantajos dintre costuri si rezultate.

Inainte de a folosi acest tip de publicitate pe Internet, este foarte important sa stii cum lucreaza PPC simotoarele de cautare.
Motoarele de cautare creaza listari si le ofera rating in functie de cat oferteaza detinatorul de site ca este dispus sa plateasca pe fiecare click de pe motorul de cautare. Publicitarii oferteaza unul impotriva altuia pentru a obtine un rating cat mai mare pentru anumite cuvinte sau fraze cheie.
Cea mai mare oferta pentru un anumit cuvant sau fraza cheie va avea site-ul listat pe pozitia 1 in cadrul motorului de cautare PPC, urmat de a 2-a si a3-a oferta pana la ultimul numar care a ofertat pentru aceleasi cuvinte sau fraze-cheie. Anunturile tale vor aparea pe o anumita pozitie pe pagina de rezultate, in functie de suma cu care ai fost de acord sa platesti pentru un click.
Cum castigi bani folosind PPC-ul in afacerea ta de marketing afiliat?
Majoritatea programelor de afiliere platesc numai atunci cand o vanzare este facuta de catre un cumparator sau este generat un lead, care a dat click pe link-ulprogramului de afiliere de pe pagina ta. Veniturile tale vor varia si vor depinde de continutul site-ului si trafic.
Motivul pentru care ar trebui sa incorporezi PPC in programul tau de marketingafiliat este ca veniturile se obtin mai usor decat in cazul oricarui program de afilierecare nu foloseste PPC. In acest mod, vei face bani din click-urile care se dau de la tine de pe site pe link-ul comerciantului.
Cu motoarele de cautare PPC incorporate in programul de afiliere poti sa atragi vizitatorii care nu sunt interesati de produsele sau serviciile tale. Da, este vorba de acele persoane, care in mod normal iti parasesc site-ul si nu se mai intorc.
Nu numai ca  vei obtine doar comisoane de la cei care cauta si gasesc produsele de care sunt interesati, dar vei putea sa construiesti site-ului o imagine de resursa valoroasa, pe care utilizatorii o pot consulta atunci cand au nevoie de anumite informatii.
Vizitatorii, care au gasit ceea ce cauta la tine pe site, vor reveni pentru a studia oferta cu atentie. Ulterior, este posibil ca acestia sa revina la tine pe site pentru a cauta si alte produse.
Programul de afiliere reprezinta si o metoda usoara de a atrage venituri suplimentare. Spre exemplu, atunci cand un vizitator acceseaza motorul de cautare PPC si da click pe una dintre ofertele listate, banii vor fi dedusi cu acel click. Astfel, vei fi compensat cu intre 30-80% din suma ofertata de publicitari.
PPC-ul te ajuta nu numai sa castigi bani usor, dar si sa-ti promovezi site-ul. Majoritatea programelor permit ca acele comisioane castigate sa fie cheltuite pentru publicitate instant si nu au nicio cerinta minima de castig. Aceasta este una dintre cele mai eficiente moduri de a face schimb de vizitatorii tai cu navigator targetati, care au o tendinta mai mare de a cumpara produsele si serviciile tale.
Ce se va intampla atunci cand inserezi PPC in programul tau de afiliere?
De obicei, PPC are instrumente de afiliere disponibile, care pot fi usor inserate pe site-ul tau. Cele mai des intalnite instrumente sunt casutele de cautare, bannere, texte link si cate 404-error pages. Majoritatea motoarelor de cautare utilizeaza solutii personalizate si iti pot furniza ceea ce ai nevoie.
Utilizarea programelor de afiliere nu este o pierdere de timp. Ele sunt mai degraba un mijloc de a castiga prin castig.  Mai bine sa stii cat mai multe despre cum sa foloseste PPC decat sa ratezi o mare oportunitate de a castiga multi bani.

Link-uri catre site-uri PPC sau PTR:

Clicksia
Neobux
Trustee PTR
Cashium


Sunt cele in care am incredere si de la care am incasat bani.


By Eugen



Un comentariu:

  1. Bani pe net în 2015
    Cel mai bun PTC--> http://www.clixsense.com/?3720089
    Cei care se înscriu primesc ghid + sfaturi gratis!
    Cele mai bune PTC-uri--> top2014ptc.wordpress.com
    Detalii--> dobreaurelian1988@gmail.com

    RăspundețiȘtergere